در رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت 99 سامانه مرصاد نیروی پدافند هوایی ارتش و سامانه طبس نیروی هوافضای سپاه اهداف متخاصم در منطقه رزمایش را هدف قرار دادند. اهداف ارتفاع متوسط و ارتفاع بلند مهاجم نیز با شلیک سامانههای بومی سوم خرداد نیروی هوافضای سپاه و 15 خرداد نیروی پدافند هوایی ارتش سرنگون شدند.
به گزارش ایصال نیوز از سپاه، در جریان این رزمایش، پس از کشف و شناسایی پرندههای بدون سرنشین دشمن فرضی در ارتفاع متوسط و ورود آنها به منطقه رزمایش،اهداف به سامانههای بومی مرصاد نیروی پدافند هوایی ارتش و طبس نیروی هوافضای سپاه از سوی شبکه یکپارچه پدافند هوایی واگذار شد که اهداف مورد اصابت این سامانه ها قرار گرفتند.
انجام عملیات آتش و حرکت سریع سامانههای پدافندی از نقاط محل استقرار به نقاط دیگر از جمله اقدامات انجام شده در این مرحله از رزمایش بود که با هدف عدم شناسایی محل استقرار سامانه های پدافندی با موفقیت انجام شد.
امیر فرجپور سخنگوی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت 99 با بیان اینکه در این رزمایش طرحهای دفاع هوایی با سنجش واقعیتهای نبرد واقعی و شناخت دقیق از توانمندیهای دشمن طراحی شده و برای کلیه زوایای پیدا و پنهان در لایههای مختلف پدافندی تدابیر لازم اتخاذ شده، عنوان کرد: فرماندهان ما در پدافند هوایی با نکتهسنجی و بررسی نقاط ضعف و قوت طرحهای دفاعی و اقدام و عمل هوشمندانه توانسته اند آسمانی امن را در سایه اقتدار خود فراهم کنند.
در رزمایش پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت 99، همچنین سامانههای بومی سوم خرداد نیروی هوافضای سپاه و 15 خرداد نیروی پدافند هوایی ارتش که به دست متخصصان و دانشمندان جوان کشورمان تولید شدهاند، در شرایط رزم واقعی بر علیه اهداف متخاصم اقدام تاکتیکی انجام داد و با موفقیت اهداف واگذاری توسط شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور را سرنگون کرد.
امیر فرجپور سخنگوی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت 99 با بیان اینکه در این رزمایش طرح دفاع پدافند هوایی کشور از یکی از مراکز حساس کشور به صورت واقعی در حال تمرین است، گفت: نیروهای شرکتکننده در این رزمایش، همگی کارکنانی هستند که در صحنه واقعی رزم نیز باید طرح دفاع هوایی از آن مرکز حساس را اجرا کنند که این موضوع کمک شایانی به ارتقاء تجربه عملیاتی آنها خواهد کرد.
سخنگوی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت 99 با اشاره به نقش نیروی هوایی ارتش در این رزمایش، اظهار داشت: تهاجم هواپیماهای شکاری نیروی هوایی ارتش در قالب نیروی حملهور به منطقه رزمایش و انجام اقدام تاکتیکی و دفاعی هواپایه توسط هواپیماهای شکاری رهگیر نهاجا از جمله طرحهایی است که در این رزمایش تمرین شده است.
وی آزمایش و ارزیابی نسل جدید تجهیزات بومی را بخش دیگری از اهداف این رزمایش برشمرد و عنوان کرد: در رزمایشهای سالیانه پدافند هوایی هیچگاه سامانه تکراری وجود نخواهد داشت بلکه این سامانهها به طور مرتب در حال ارتقاء و افزایش قابلیتهای عملیاتی هستند و آنچه در این رزمایش شاهد آن هستیم تنها بخشی از این توان بوده و بخش مهم دیگری از تجهیزات و توانمندیهای پدافند هوایی در فضای جنگ واقعی است که برای دشمنان غافلگیری رقم خواهد زد.
گفتنی است در اولین روز برگزاری مراحل اصلی رزمایش مدافعان آسمان ولایت 99، یگانهای شرکتکننده از نیروی پدافند هوایی ارتش، نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی هوایی ارتش، تاکتیکهای مختلف جنگ الکترونیک را تمرین کردند.
در این مرحله از رزمایش، با ایجاد اخلال الکترونیکی بر روی رادارهای پدافند هوایی به وسیله پهپادهای اخلالگر، پایداری و قابلیت بقا و تداوم عملیات رادارها بعنوان یکی از اجزای اصلی پدافند هوایی در محیط آلوده به جنگ الکترونیک مورد ارزیابی قرار گرفت.
کشف و شناسایی اهداف و پایش منطقه رزمایش توسط سامانههای کشف و رادارهای پدافند هوایی کشور در محیط جنگ الکترونیک در این مرحله از رزمایش با موفقیت انجام شد.
همچنین عملیات اخلال الکترونیک بر روی پهپادهای مهاجم نیروی حملهور و به دست گرفتن کنترل این پهپادها به منظور جلوگیری از نفوذ به منطقه رزمایش از دیگر تمرینات صورت گرفت در این مرحله از رزمایش بود که با موفقیت انجام شد.
اجرای عملیات رهگیری هواپیماهای حملهور توسط پهپادهای رهگیر کرار و جلوگیری از تهاجم و نزدیک شدن آنها به منطقه رزمایش هم در این مرحله تمرین شد.
انتهای پیام/*