دکتر عباس رضایی تصریح کرد: کمبود آب بزرگترین نگرانی موجود این استان تشنه است که همه باید صرفهجویی کنیم.
در آیین آغاز طرح توسعه فولاد امیرکبیر کاشان
استاندار اصفهان: بزرگترین نگرانی اصفهان کمبود آب است
اجرای طرحی با برآورد اعتباری ۱۲ میلیون یورویی
12 شهريور 1399 ساعت 15:27
دکتر عباس رضایی تصریح کرد: کمبود آب بزرگترین نگرانی موجود این استان تشنه است که همه باید صرفهجویی کنیم.
به گزارش ایصال نیوز از استانداری اصفهان، عباس رضایی روز چهارشنبه در آیین آغاز طرح توسعه فولاد امیرکبیر کاشان تاکید کرد: ضمن احترام کامل به استانهای مجاور و مردم متدین آنها، نمیخواهیم مدیون آنها بشویم و هیچ حق اضافهای هم نمیخواهیم؛ بلکه وظیفه داریم یک قطره آب کمتر مصرف کنیم و یک قطره آب بیشتر به استان اصفهان بیاوریم.
وی افزود: شمال استان اصفهان به ویژه اردستان البته در ۲ سال گذشته شاهد بارندگیهای خوبی بود اما برای توسعه کاشان و آینده این شهر بزرگترین نگرانی موجود کمبود آب است.
استاندار اصفهان بیان کرد: مسئولان برای کمبود آب در این استان باید یک فکر اساسی و چارهاندیشی کنند، چون در واقع این استان و یک تمدن در معرض خطر است.
وی بزرگترین مشکل اصفهان را فرو نشست زمین برشمرد و تصریح کرد: برای ساخت فرودگاه اصفهان میلیونها تومان از بودجه بیتالمال هزینه شد اما این فرودگاه و همچنین دشت مهیار در حال فرونشست است.
رضایی اضافه کرد: اگر خدایی ناخواسته حادثهای مانند ۲۰ سانتیمتر فرونشست در میدان امام اصفهان رخ دهد، معاندان نظام و ضدانقلاب که نشستهاند تا از هیچ کوه بسازند، برای نظام دسیسه میسازند.
وی کاشان را پاره تن استان دانست و اظهارداشت: از روزی که مسئولیت استانداری اصفهان را پذیرفتهام، ذرهای تفاوت بین کاشان، اصفهان یا نجفآباد نگذاشتم و این وظیفه قانونی و شرعی است و برای توسعه طرح فولاد امیرکبیر هم با تمام وجود دفاع کردم.
استاندار اصفهان تاکید کرد: اصفهان، نجفآباد یا کاشان برای ما مطرح نیست و اگر چنین چیزی باشد، مدیون هستیم و فردای قیامت باید پاسخگو باشیم.
وی بیان کرد: همه ما سربازان نظام مقدس جمهوری اسلامی و مدیون این نظام هستیم؛ به عنوان سربازان نظام در هر کجا که مسئولیت داریم، به ویژه برای اجرایی کردن دیدگاه رهبر معظم انقلاب، وظیفه شرعی است که نهایت تلاش خود را به کار گیریم.
رضایی با اشاره به شعار جهش تولید ادامه داد: چهارشنبه هر هفته برای همین هدف از واحدهای تولیدی بازدید و نشست ستاد تسهیل موانع به طور منظم برگزار میشود که اصفهان در این زمینه بیشترین کارکرد را در کشور داشته است.
وی به فعالیت ۸۱۰ واحد تولیدی در کاشان با اشتغال بیش از ۴۵ هزار نفر و ۱۵ هزار واحدصنفی با بیش از ۵۰ هزار نفر اشتغال اشاره کرد و گفت: این منطقه به عنوان بزرگترین قطب تولید کشور و دومین قطب فرش ماشینی در جهان است که برای برطرف کردن مشکلات این واحدها افزون بر نگارش ۲۳ نامه، چهار بار با رئیس بانک مرکزی و سه بار با وزیر صمت نشست برگزار شده است.
استاندار اصفهان اصفهان همچنین از کاشان به عنوان بزرگترین قطب تولید گلاب، عرقیات گیاهی و اسانس در کشور نام برد و تاکید کرد: نمیتوانیم نسبت به این شهرستان بیتفاوت باشیم.
وی به کشت زعفران در استان اشاره کرد و افزود: چون تجربه استان خراسان را در این زمینه نداریم باید آن را در منطقه کاشان فرآوری کنیم و از تجربه باریج اسانس کاشان بهره ببریم.
رضایی با اشاره به شرایط اقتصادی دشوار کنونی ادامه داد: با وجود اینکه با شدیدترین و ناجوانمردانهترین تحریمهای دشمن و بیماری کرونا روبهرو هستم، روند تولیدات در کشور خوب است و حق نداریم نیروی خود را بیهوده هدر دهیم.
وی گفت: همه دولت و نظام یکی هستیم و باید همه باهم وفاق، همدلی، پشتیبانی، همزبانی و هماهنگی داشته باشیم تا دشمن نتواند ضربهای وارد کند.
استاندار اصفهان بیان کرد: ممکن است خطایی از ما سر بزند، اما باید به یکدیگر تذکر بدهیم و با همفکری هدف مد نظر مقام معظم رهبری را اجرا و دین خود را به مردم ادا کنیم.
استاندار اصفهان همچنین در دیدار با امام جمعه کاشان گفت: نگاه و نگرش امام جمعه جدید کاشان به مسائل اجرایی زبانزد همه است و وفاق، همدلی و همزبانی و سرعت توسعه به برکت وجود ایشان در این منطقه بیش از پیش شده است.
وی افزود: ظرفیتهای بسیاری برای توسعه و پیشرفت در کاشان وجود دارد و همه ما باید دست به دست هم دهیم تا روند پیشرفت و توسعه در این منطقه شتاب بیشتری پیدا کند.
طرح توسعه شرکت فولاد امیرکبیر در آیینی با حضور رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، استاندار اصفهان و جمعی از مسئولان شهرستانی کلنگزنی شد.
این طرح که با برآورد اعتبار ۱۲ میلیون یورو (سه هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال) به اجرا در میآید، شامل ساخت خط نورد سرد به ظرفیت ۲۵۰ هزار تن (افزایش نورد تا سالانه ۵۰۰ هزار تن)، توسعه خط اسیدشویی تا ظرفیت ۵۰۰ هزار تن در سال، ساخت کارگاه سنگزنی و آمادهسازی غلتکهای نورد است.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی صنعتی ترین استان کشور بشمار میآید.
انتهای پیام/*
کد مطلب: 11790