جدیدترین ارزیابی صندوق بین المللی پول حاکی است؛ بهبود شرایط اقتصادی جهان با ادامه شرایط کرونایی، با سرعت کمتری نسبت به ارزیابی دو ماه پیش این نهاد مالی رخ خواهد داد.
تازه ترین ارزیابی صندوق بینالملی پول
همه کشورهای جهان به جز چین در سال ۲۰۲۰ دچار رکود میشوند
رشد اقتصادی جهان به منفی ۴.۹ درصد میرسد
یورونیوز , 5 تير 1399 ساعت 9:12
جدیدترین ارزیابی صندوق بین المللی پول حاکی است؛ بهبود شرایط اقتصادی جهان با ادامه شرایط کرونایی، با سرعت کمتری نسبت به ارزیابی دو ماه پیش این نهاد مالی رخ خواهد داد.
به گزارش ایصال نیوز، صندوق بینالمللی پول با انتشار گزارش تازه خود از شرایط اقتصادی جهان اعلام کرد که رکود جهانی ناشی از شیوع ویروس کرونا عمیقتر از پیشبینیهای گذشته رخ داده و بهبود شرایط اقتصادی جهان با سرعت کمتری نسبت به ارزیابی دو ماه پیش این نهاد مالی رخ خواهد داد.
بر پایه این گزارش که روز چهارشنبه منتشر شد، رشد اقتصادی جهان در سال جاری میلادی به منفی ۴.۹ درصد میرسد؛ نرخی که در گزارش آوریل این نهاد منفی ۳ درصد برآورد شده بود.
همچنین این گزارش حاکیست که برخلاف پیشبینی دو ماه پیش صندوق، رشد اقتصاد جهانی در سال آینده میلادی به جای ۵.۸ به ۵.۴ درصد خواهد رسید.
پیشبینی این نهاد مالی بینالمللی نشان میدهد که برای نخستین بار در تاریخ، همه مناطق جهان به استثنای چین در سال ۲۰۲۰ شاهد رکود اقتصادی خواهند بود. البته به اذعان صندوق، رشد اقتصادی چین نیز به پایینترین حد از دوران مائو خواهد رسید ولی کشورهایی همچون آلمان، فرانسه، ایتالیا و اسپانیا که موفق به مهار شیوع ویروس کرونا شدهاند در سال ۲۰۲۱ شاهد رونق اقتصادی بیشتری خواهند بود.
این گزارش همچنین نشان میدهد که روند تولید ناخالص داخلی کشورها در سه ماهه اول سال جاری به استثنای چند کشور از جمله چین، هند، استرالیا، ژاپن و آلمان بدتر از حد انتظار بوده است.
صندوق بینالمللی پول در این گزارش تصریح کرد که با گسترش بیوقفه بیماری همهگیر کووید-۱۹، چشمانداز عواقب منفی طولانیمدت اقتصادی برای معیشت، امنیت شغلی و نابرابری در جهان دلهرهآورتر میشود.
انتهای پیام/*
کد مطلب: 10443