در هر کشور و منطقهای و با هر فرهنگ و آداب و رسومی، سلام کردن بخشی واجب از معاشرت روزانه انسانهاست. اما نوع سلام کردنها در منطقههای مختلف جهان کمی با هم متفاوت است.
شیوههای جالب سلام کردن در 8 نقطه جهان
وبگردی , 18 دی 1397 ساعت 18:16
در هر کشور و منطقهای و با هر فرهنگ و آداب و رسومی، سلام کردن بخشی واجب از معاشرت روزانه انسانهاست. اما نوع سلام کردنها در منطقههای مختلف جهان کمی با هم متفاوت است.
به گزارش ایصال به نقل از وبگردی، در هر کشور و منطقهای و با هر فرهنگ و آداب و رسومی، سلام کردن بخشی واجب از معاشرت روزانه انسانهاست. اما نوع سلام کردنها در منطقههای مختلف جهان کمی با هم متفاوت است.
به گزارش مجله اینترنتی وبگردی ، روزنامه خراسان با این مقدمه، نحوه جالب سلام کردن در هشت نقطه جهان را مرور کرده است.
نیوزلند: قراردادن بینیها به روی هم
در این رسم قدیمی سلام و احوالپرسی که در نیوزلند رایج است و «هُنگی» نام دارد، دو طرف به طور همزمان با چسباندن بینی و پیشانیهایشان به هم، به یکدیگر سلام میکنند.
جنوب آفریقا: دست دادن با دقت و جزئیات
در روش سلام کردن «بوتسوانا» افراد دست راست خود را به سمت طرف مقابل دراز میکنند، شستهایشان را در هم قفل میکنند و سپس با دست دیگر آرنج دست راست خود را میگیرند!
در تایلند: احترام با دو دست
در این روش که «Wai» نام دارد، افراد کف دستانشان را به روی هم قرار میدهند و مقابل قفسه سینه میگیرند، سپس سر خود را اندکی به جلو خم میکنند به طوری که شستها نزدیک چانه قرار گیرد.
هند: احترام ناماسته
این روش سلام و احوالپرسی با قرار دادن کف دستها به روی یکدیگر طوری که انگشتان رو به بالا باشند و سپس اندکی خم شدن در حین گفتن کلمه «ناماسته» انجام میشود.
تبت: بیرون آوردن زبان
مردم تبت هنوز هم بنا به یک سنت قدیمی که متعلق به قرن نهم است، از طریق بیرون آوردن زبان، با یکدیگر سلام و احوالپرسی میکنند و این روش را نوعی احترام میدانند.
فیلیپین: چسباندن پشت دست به پیشانی
«مانو» نام روشی است که فیلیپینیها در آن با یکدیگر احوالپرسی میکنند. در این روش به هنگام سلام و احوالپرسی، فرد کوچکتر برای احترام دست بزرگتر را میگیرد و پشت دستش را به پیشانی خود میزند.
فرانسه: بوسه بر گونهها
در فرانسه سلام و احوالپرسی تاحدی شبیه به ایران خودمان است و آنها گونههای هم را میبوسند. معمولا دو بوسه بر دو گونه نشانه سلام است، اما گاهی در مناطق مختلف تعداد بوسهها بیشتر میشود.
ژاپن: تعظیم کردن
شیوه رایج سلام کردن در کشور ژاپن خم شدن طرفین به سوی هم (تعظیم کوتاه کردن) به نشانه احترام است. در این روش معمولاً فرد کوچکتر زودتر تعظیم میکند.
انتهای پیام
کد مطلب: 46