در چشماندازی دورنما و سه بعدی نيز میتوان ميليونها زني را ديد كه لحظهای از تلاش برای حفاظت از خانواده و جامعه خود در مقابل اين بلای نوظهور كوتاهی نكردند.
تا وقتی مطبوعات تنها گزارشگران منفعل وقایع با مرزهای محدود عملیاتی باشند، فضای مجازی، تلویزیونهای ماهوارهای و... تامینکننده نیاز مخاطبان در این خلا خواهند بود.
کرونای ایرانی هدف اولش بدن افراد است ولی آنچه برای ما زخم برجا خواهد گذاشت این است که ما را از هم جدا خواهد کرد باید با این وضع مبارزه کنیم باید از در خودفرورفتگی و تعلیق اجتماعی اجتناب کنیم و جامعه را تشویق کنیم به دیگری توجه کنند و دیگران برایشان اهمیت پیدا کنند.
كرونا ويروس، نه به خودي خود، بلكه در واكنشهايي كه دولتها به آن نشان دادهاند و اغلب با گفتمان پزشكيشدن جوامع انساني خود را توجيه ميكنند، شايد گوياي يك تمرين عمومي براي بزرگترين فرآيند مهارزدن و پسرفت نظامهاي دموكراتيك (آزادي حركت زماني – مكاني در شهر) از انقلاب صنعتي تا امروز بوده و نتيجه آن ميتواند براي آينده انسانيت تعيين كننده باشد.
کمکهای مردمی به نیازمندان تازگی ندارد و قطعاً پایانی هم نخواهد داشت و حالا زمانی است که به هر نحو ممکن برای دفاع از هموطنان باید پای به میدان بگذاریم.
100 روز سپری شد از شهادت مردی که نشستن و خاموشی در قاموس او جایی نداشت. در حالی که به گفته خودش پاهایش دیگر یارای همراهی نداشتند. 100 روز سپری شد و ما بیش از گذشته او را در لحظهلحظههای خود و در آنبهآن تحولات حس کردیم.
سلیمانی با ماست. پیش از او هم درباره شهدا چنین حس و حالی داشتیم، ولی او این حس را عمق بخشید. حتماً در این ...
سالهاست دولت و بخشی از قوای اجرايی تصورشان اين است كه مطبوعات دردسرند و اصطلاح شر لازم را درباره آنها به كار میبردند. به اين معنا آنها در عين شر بودن مطبوعات، راهی برای حذفشان تاكنون پيدا نكرده بودند.
کشورهای دیگر یکی پس از دیگری روند شیوع کرونا را به کنترل در می آورند و در ایران عزیز ما نیز در عمل و با همّت جهادی و نه در گفتار باید کووید 19 مهار و شیوع و اوج آن کنترل شود.
معاون اول رییس جمهور در رشته پیامهایی در حساب توئیتری شخصی خود با اشاره به اینکه امسال شهروندان عزیز برای سلامت خود و دیگران در خانه مانده اند، از این مدنیت و تابآوری و همکاری جمعی هموطنان قدردانی کرد و گفت: امروز بیش از همیشه، زمان "همبستگی اجتماعی"و "تفاهم ملی" است.
شمار جان باختگان بر اثر ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» در سطح جهان از ۴۲ هزار نفر فراتر رفته است. این در حالی است که بیش از ۸۵۹ هزار نفر در جهان به نوع جدید ویروس کرونا مبتلا شده اند. از این تعداد، بیش از ۱۷۸ هزار نفر بهبود یافته اند. آمریکا و اروپا همچنان بیشترین آمار مبتلایان را دارند.
مصطفی امینی، روزنامه نگار و تحلیل گر مسائل سیاسی، در صفحۀ اینستاگرامی خود، ضمن ضروری دانستن آماده باش کامل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، نوشت: روزانه تحرکات آمریکایی ها در عراق، افغانستان، پایگاه های نظامی شان در برخی کشورهای همسایه و تحرکات شان در آبها را دنبال می کنم، مجموعه تحرکات، شبیه نوعی آرایش برای انجام عملیات نظامی گسترده است. نیروهای ...
انجمن تخصصی گوش، حلق و بینی انگلیس با بررسی بیماران کرونایی چندین علامت جدید را در آنها شناسایی کردند که شامل از دست دادن اشتها و اخلال در حس بویایی می باشد. دوره متوسط نهفتگی کرونا ویروس جدید حدود پنج روز ارزیابی شده است.
یک بیماری ویروسی مانند ویروس سرماخوردگی، اما جهش یافته و دارای سرعت انتقال بالا توانست در مدت کوتاهی ضعف ساختارهای نظام های جهانی را بر ملا کند و بسیاری از قوانین غیر قابل تغییر را فرو ریزد. اکنون جهان در انتظار شکستن زنجیره کروناست، ولی پیش از آن باید خوی استکباری در جهان شکسته شود!
در دنیای پیچیده تر امروز، بقا به استراتژیهای روزآمدتری نیاز دارد که مبتنی بر کاهش اختلافات، تقویت همکاریهای بینالمللی، اعتمادسازی، مسئولیت پذیری مشترک و ایجاد قوانین متناسب و همراه با ضمانت اجرایی است؛ به گونهای که یکبار دیگر تعادل میان محیط زیست انسانی و محیط زیست طبیعی را برقرار کند.