plusresetminus
تاریخ انتشارجمعه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۰
کد مطلب : ۳۲۲۷۱
در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران

وزیر بهداشت: مسئولیت جمعیت فقط به عهده یک وزارتخانه نیست، بلکه همه باید مشارکت کنند

هم اکنون در ۴۴۸ مرکز دانشگاهی ما زایمان طبیعی انجام می شود
دکتر بهرام عین اللهی با بیان این‌که فعالیت در حوزه جمعیت یک تکلیف شرعی است، افزود: مسئولیت جمعیت فقط به عهده یک وزارتخانه نیست بلکه همه باید مشارکت کنند تا بحران جمعیت که نرخ رشد آن از عدد ۴ به یک رسیده است، برطرف شود. انقلاب اسلامی بدون داشتن جمعیت فعال، پویا و مبارز دچار مشکل می‌شود.
وزیر بهداشت: مسئولیت جمعیت فقط به عهده یک وزارتخانه نیست، بلکه  همه باید مشارکت کنند
به گزارش سرویس سلامت ایصال نیوز از وزارت بهداشت، دکتر بهرام عین‌اللهی با اشاره به آغاز هفته ملی جمعیت، اظهار داشت: ۹ دستورالعمل در باره این قانون توسط وزیر بهداشت و ۲۴ بخشنامه  توسط معاونان وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است.
 
وی اضافه کرد: آموزش ۲۸ هزار بهورز و ۲۲ هزار مراقب سلامت و اقدام به زایمان طبیعی در  ۴۴۸ مرکز درمانی از دیگر اقدامات وزارت بهداشت در اجرای این قانون بوده است.
 
وزیر بهداشت با بیان این‌که فعالیت در حوزه جمعیت یک تکلیف شرعی است، افزود:  مسئولیت جمعیت فقط به عهده یک وزارتخانه نیست، بلکه  همه باید مشارکت کنند تا بحران جمعیت که نرخ رشد آن از عدد ۴ به یک رسیده است، برطرف شود. 
 
دکتر عین اللهی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری درباره جمعیت، ادامه داد: انقلاب اسلامی بدون داشتن جمعیت فعال، پویا و  مبارز دچار مشکل می‌شود. کانون نماز‌های جماعات و جمعه باید به تبلیغ و تبیین افزایش جمعیت به عنوان یک تکلیف شرعی نگاه کنند.
 
وزیر بهداشت اقدامات نظام سلامت در  جهت جوانی جمعیت را چنین تشریح کرد: پوشش کامل بیمه خدمات ناباروری برای ۴.۵ میلیون جمعیت نابارور کشور، راه اندازی ۱۰۳ مرکز درمان ناباروری در همه استان‌ها و توسعه و ساخت خوابگاه‌های متاهلی از  اقدامات وزارت بهداشت در حوزه جوانی جمعیت بوده است.
 
دکتر عین اللهی خاطرنشان کرد: برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع در تمام روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر در حال انجام است و  اجرای سراسری این برنامه  از ابتدای اردیبهشت امسال با اجرا در ۵۷ شهرستان آغاز شده است.
 
یک مراقب بهداشت برای هر ایرانی  
 
وزیر بهداشت با اشاره به این‌که شعار ما این است که هر ایرانی باید یک مراقب سلامت داشته باشد، افزود: همه ما در خصوص فرزندآوری، آسان سازی ازدواج، ارزان سازی، کریمانه کردن خدمات بهداشت و درمان، زایمان طبیعی، کمک به ناباروری مسئولیم. 
 
وزیر بهداشت با تاکید بر این‌که "سهم من از جوانی ایران" باید تبدیل به شعار همگانی شود، گفت: هم اکنون در ۴۴۸ مرکز دانشگاهی ما زایمان طبیعی انجام می شود.
 
دکتر عین‌اللهی پیشرفت های نظام سلامت ایران پس از انقلاب اسلامی را مورد اشاره قرار داد و یادآور شد: امروزه ۶۷ دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی، ۲۲ هزارعضو هیات علمی ، ۲۷۰ هزار دانشجوی علوم پزشکی و ۱۱۰۰ بیمارستان داریم.
 
وی افزود: بعد از انقلاب در تمامی شاخص‌های بهداشتی از جمله امید به زندگی که از ۵۵ سال به بالای ۷۵ سال رسیده ، پیشرفت داشته ایم.
 
وزیر بهداشت اظهار داشت: در شاخص‌های دیگر مانند کنترل بیماری های واگیر و  کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان نیز پیشرفت های چشمگیری حاصل شده است.
 
دکتر عین اللهی تصریح کرد: با وجود تحریم‌های ناجوانمردانه امروزه پیچیده ترین عمل‌های جراحی و درمان‌ها در کشور مان انجام می شود.
 
وزیر بهداشت گفت: امروزه بسیاری از بیماران خارجی تمایل دارند برای درمان به ایران سفر کنند و دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز دانشگاه علوم پزشکی سبطین را با هزینه دولت عراق در کربلا راه اندازی کرده است.
 
دکتر عین‌اللهی اظهار داشت: در دفاع مقدس خادمان سلامت حماسه های زیادی از جمله در درمان مجروحان شیمیایی آفریدند. همچنین در کرونا افتخارات بسیاری  رقم خورد؛  کارکنان حوزه سلامت جانفشانی کردند و حدود ۳۰۰ شهید مدافع سلامت تقدیم  ملت شد.
 
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که ایران تنها کشور منطقه است که ۶ نوع واکسن ضد کرونا تولید می کند، افزود: بیش از ۱۵۵ میلیون دُز واکسن کرونا به مردم عزیز کشورمان تزریق شده است.
 
دکتر عین‌اللهی با اشاره به این که برگزاری اجتماعات پرشکوهی نظیر نمازهای جمعه و جماعات در نتیجه مهار کرونا حاصل شده است، ابراز داشت: در زمینه توسعه شرکت های دانش بنیان رشد ۵۵ درصدی داشته ایم و تولید محصولات فناورانه سلامت محور نیز ۴۳ درصد رشد یافته است. 
 
وی اضافه کرد: ۷۹۶۶ نفر در  شرکت های دانش بنیان مشغول به کار شده‌اند و  ۷ مرکز نوآوری، ۸ مرکز رشد فناوری، ۱۴ پارک علم و فناوری راه اندازی شده و رشد علمی ایران در دنیا از رتبه ۱۶ به ۱۵ رسید.
 
وزیر بهداشت تکمیل بیمه رایگان برای ۶ میلیون ایرانی، ایجاد صندوق حمایت از بیماران خاص، راه اندازی ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید معادل ۱۰ درصد کل تخت‌های کشور، افتتاح ۲ هزار خانه بهداشت، به روز رسانی تجهیزات پیشرفته پزشکی در مراکز درمانی، افزایش ۲۵ درصدی ظرفیت پذیرش پزشکان، اجرای قانون تعرفه پرستاری، ارتقای ۹۸ درصدی نسخه الکترونیک ،  کاشت رایگان حلزون شنوایی و صفر کردن فهرست انتظار بیماران ناشنوا را بخش دیگری از اقدامات نظام سلامت در دولت سیزدهم اعلام کرد.

انتهای پیام/*
۰
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما